Column D’r Koempel: de puinhopen van zes jaar Wim

Ik schreef vaker over de malaise waarin onze club zich bevindt, zowel organisatorisch als sportief. Zoals u wellicht weet, heb ik het geluk dat ik mij tot de redactie van supportersmagazine D’r Koempel mag rekenen. De redactie schreef onderstaande opinie. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Column: De puinhopen van zes jaar Wim

3 gedachten over “Column D’r Koempel: de puinhopen van zes jaar Wim”

  1. Goed artikel waar ik volledig achter sta. Wat ook vermeld had mogen worden is de aanhoudende geheimzinnigheid en gebrek aan communicatie naar de supporters toe. Ook de actie rondom Malki verdient niet de schoonheidsprijs
    Maar al met al een goed stuk. Complimenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.