Niet alleen nu, maar vier jaar lang

Carnaval is een week geleden afgelopen, mijn dochter Sophie huppelt inmiddels weer naar school en het werk ligt op mij te wachten. Voor mijn gezin en mij begint een spannende periode: de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van Kerkrade, mijn trots, mijn stad!

De komende weken staan in het teken van de dialoog met onze  burger. Ga stemmen, stem liefst op de PvdA Kerkrade en beter nog: stem op mij!

Het voelt altijd wat vreemd; burgers die reageren met “Nú zijn jullie er weer, maar na de 21 maart zien we jullie tóch vier jaar niet meer…”. Ongelijk geven kan ik ze niet. De “politiek” werkt dit fenomeen zelf in de hand, maar…

… ik weet wel beter. Vier jaar lang was ik dagelijks bezig voor de burgers van mijn Kerkrade. Vergaderingen en bijeenkomsten over veiligheid in verschillende delen van Kerkrade, vele zaterdagmiddagen met ons ombudsteam voor mensen die onze steun en hulp zo hard nodig hebben. Vier jaar lang heb ik geprobeerd om de burger te blijven informeren over wat belangrijk is: veiligheid, solidariteit en duurzaamheid voor onze stad en wijken.

Vier jaar lang campagne voeren eindigt de komende vier weken in een eindsprint met maar één doel: de komende vier jaar te mogen blijven doen wat ik graag doe, namelijk mezelf inzetten voor een beter, veiliger en mooier Kerkrade. Alles voor mijn stad!

Ik hoop dat als je deze tekst leest, je besluit om te gaan stemmen. Ik hoop dat ik op jouw steun mag rekenen. Wil je meer over mijn standpunten weten, heb je vragen of mijn hulp nodig, wil je je eigen mening met mij delen, dan weet je me te vinden (zie contact). Ik ben ook via Twitter, Instagram en Facebook te vinden!

Help mij onze stad veiliger te maken door bijv. een poster voor je raam te hangen of in jouw straat mijn folder te verspreiden. In die folder leg ik uit waar ik voor sta en hoe ik me wil inzetten om Kerkrade (nog) veiliger, leefbaarder, duurzamer en socialer te maken. Laat het me weten via onderstaand formulier, bel of mail me! Tot 21 maart!

[contact-form to=”s.gorissen@ziggo.nl” subject=”Ja, ik help graag voor een veilig en leefbaar Kerkrade!”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Hoe wil je helpen?” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.