Óp Blieërhei (doa an de grens bij Panneshei)

Vandaag waren we in Bleijerheide. Op 27 november hebben we daar namelijk onze volgende informatiebijeenkomst in het kader van veiligheid in de wijk. In de buurt waar mijn vaders kant van de familie tientallen jaren van het leven sleet en waar ik een groot deel van mijn schooltijd doorbracht, startten we vandaag met een stuk of tien PvdA’ers in café Ackens, waarna we heel Bleijerheide verkenden en meer dan tweeduizend uitnodigingen rondbrachten voor deze informatieavond.

Juist in deze wijk, die qua aanpak van verloedering aan de vooravond van een metamorfose moet staan (west ging qua transformatie als project voor), is het belangrijk om aanwezig te zijn als PvdA. Verloedering, brievenbuspanden, woonoverlast en criminaliteit komen vaak voort uit sociale problemen waar wij ons juist sterk voor moeten maken. Waar ik me al jaren sterk voor maak.

Geïnteresseerd? Kom dan 27 november vanaf 19.00 uur naar café Ejen Bouwerwei, waar we samen met de wiijkagent en handhaving naar uw vragen en problemen luisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.